Βραβείο στην Καινοτομία Εξυπηρέτησης Πελατών για το TheHappyArt

 

theHappyArt_village_800x800

 

Το 2017 λίγο πριν το τέλος του επεφύλαξε για το TheHappyArt μία πολύ σημαντική διάκριση!

 

Ο Μη Κερδοσκοπικός Φορέας TheHappyArt συμμετείχε στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017, που διοργανώθηκαν για όγδοη συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π). Η υποψηφιότητα του στηρίχθηκε στον σχεδιασμό Sensory Friendly κινηματογραφικών προβολών για άτομα στο φάσμα του αυτισμού και άτομα με αισθητηριακά προβλήματα.

Η κατηγορία στην οποία διαγωνίστηκε ήταν «Καινοτομία στην Εμπειρία Πελάτη» ενώ συνδιαγωνιζόμενοι ήταν οι εταιρείες ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ και η Τράπεζα Eurobank Εργασίας.

Η ομάδα του TheHappyArt είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η υποψηφιότητα της βραβεύτηκε ως 1η Πρώτη λαμβάνοντας αντίστοιχα τιμητικό βραβείο.

Η καινοτομία του εν λόγω προγράμματος είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, άνθρωποι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες αντιμετωπίστηκαν ως πελάτες και όχι ως ευνοούμενοι, λαμβάνοντας την βέλτιστη εμπειρία πελάτη.

 

 

 

Η ομάδα του TheHappyart ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες και φίλους για τη στήριξή τους. Σταθερή δε στην επιδίωξή της για κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει το έργο της ακόμα πιο δυνατά.

 

12/01/2018