Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει... στον Παντοκαφενέ με "Φλώρα: Ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα" τον Νοέμβριο

Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει... στον Παντοκαφενέ με Φλώρα Ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα

 

Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει... στον Παντοκαφενέ με Φλώρα Ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα

Η δράση "Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει..." συνεχίζει το ταξίδι της στον Παντοκαφενέ σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα "Οι 3 Θεατροφύλακες"! Μετά τις 3 sold out παραστάσεις του Οκτώβρη με τον Gigi και Μυρμή, ο Νοέμβριος μπαίνει δυναμικά, με την Φλώρα να παίρνει την σειρά της έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.
 

Μουσικοθεατρική παράσταση

«Φλώρα: Ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα»

της Αλεξάνδρας Κλάδη
 

Το ταξίδι μιας κάμπιας που αναζητά τα φτερά της!

Η Φλώρα είναι μια μικρή κάμπια που ένα πρωί ξεκινά το ταξίδι προς το μαγεμένο δάσος. Εκεί θα βρει τη νεράιδα που με τη μαγική της χρυσόσκονη θα της χαρίσει πολύχρωμα φτερά και θα την μεταμορφώσει σε μια υπέροχη πεταλούδα!

Στο δρόμο όμως θα συναντήσει μια αλεπού και έναν λύκο: την κυρά – Μάρω και τον κυρ- Ανέστη. Σύμφωνα με την αισωπική παράδοση, η κυρα – Μάρω είναι μια πονηρή αλεπού, η οποία από περιέργεια και ζήλεια, θα προσπαθήσει να κλέψει από τη Φλώρα τη μαγική πυξίδα που θα την οδηγήσει στο παλάτι της νεράιδας. Η ανυποψίαστη Φλώρα θα εμπιστευτεί την αλεπού αλλά πολύ σύντομα θα το μετανιώσει...

Για καλή της τύχη, όμως, θα συναντήσει τον λύκο τον ξακουστό Ανέστη που είναι όμως χορτοφάγος και προστάτης των πιο αδύναμων πλασμάτων του δάσους αυτού!

Οι περιπέτειες της Φλώρας θίγουν το θέμα της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης μας λέει η δημιουργός του παραμυθιού Αλεξάνδρα Κλάδη. Η πορεία της μπορεί να παραλληλιστεί με την προσπάθεια του ανθρώπου να φτάσει στην «μεταμόρφωση», ένας συμβολισμός που διαφαίνεται από την μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα.


 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Τρεις ηθοποιοί, κοστούμια και σκηνικά, μουσική, τραγούδι, χορός και θεατρικό παιχνίδι, συνθέτουν μια πολύχρωμη και διασκεδαστική παράσταση! Η συμμετοχή των παιδιών στην ιστορία είναι ο βασικός άξονας γύρω από τον οποίο χτίζεται όλη η παράσταση. Η μουσικοθεατρική παράσταση «Φλώρα: Ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα» διαρκεί 45-50 λεπτά και απευθύνεται σε παιδιά από 3-10 ετών.

Η ομάδα του Nevrona, Οι 3 Θεατροφύλακες και ο Παντοκαφενές σας περιμένουν...

Σάββατο 10 Νοεμβρίου| Ώρα 17:00

Κυριακή  11 Νοεμβρίου| Ώρα 17:00
 

Είσοδος: 5€


*Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τη Γιώτα Ευσταθίου (Υπεύθυνη Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης του nevronas.gr) στο 6947878439 ή στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ηθοποιοί: Αλεξάνδρα Κλάδη, Νικόλας Μαρμαράς, Γιώτα Ευσταθίου

Σκηνοθεσία - Κοστούμια: Νικόλας Μαρμαράς

Σύνθεση μουσικής - χορογραφίες: Αλεξάνδρα Κλάδη

 

Διαβάστε ακόμη...

PROJECT | Ο NEVRONAS ΠαραμύθιαΖει...

09/11/2018