Ψηφίστε την Αμυμώνη στο θεσμό BRAVO 2018

 

amimoni

 

 

Συμμετοχή του Προγράμματος Πρώιμης Παρέμβασης του Πανελλήνιου Σύλλογου Γονέων, Κηδεμόνων & ΦίλωνΑτόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες "Αμυμώνη" στο θεσμό BRAVO 2018.

Στόχος της δράσης είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας - από Φορείς, Επιχειρήσεις, Δήμους / Περιφέρειες, Κοινωνία Πολιτών – αναφορικά με την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας & της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018.


Ψηφίστε εδώ...

 

 

Bravo_Dialogue_Logo

 

 

Τι είναι ο Θεσμός BRAVO

Ο θεσμός BRAVO αποτελεί έναν κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εταίρων και ενεργών πολιτών, με βάση τις πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αναπτύσσονται από ΦΟΡΕΙΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ - ΣΧΟΛΕΙΑ. Όλες οι συμμετέχουσες πρωτοβουλίες λειτουργούν ως καλά παραδείγματα προς μίμηση και παράλληλα ενθαρρύνουν και άλλους οργανισμούς να εμπνευστούν από αυτές. Πρόκειται για ένα πολυσυμμετοχικό θεσμό που κορυφώνεται με την ανάδειξη των καλύτερων πρωτοβουλιών στην ετήσια εκδήλωση των Bravo Sustainability Awards 2018!

 


Πηγή: https://amimoni.gr/

 

 

12/07/2018