Σεμινάριο Εκπαίδευσης στη Προσέγγιση CO-OP – The CO-OP Approach

 

Σεμινάριο εκπαίδευσης στη Προσέγγιση CO-OP (Γνωσιακός Προσανατολισμός στην Καθημερινή Απόδοση Έργου) – The CO-OP Approach


 

Η Προσέγγιση CO-OP (Γνωσιακός Προσανατολισμός στην Καθημερινή Απόδοση Έργου) είναι θεραπεία βασισμένη στην απόδοση και απευθύνεται σε παιδιά κι ενήλικες που βιώνουν δυσκολίες με τις καθημερινές τους δεξιότητες.

Στόχος της Προσέγγισης CO-OP είναι η εμπλοκή των ατόμων με δυσκολίες απόδοσης στο Έργο (σωματικές, γνωστικές ή άλλες δυσκολίες) και η επιτυχής εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων και Έργων που είναι σημαντικά για τα ίδια τα άτομα. Η Προσέγγιση CO-OP χρησιμοποιεί τη διαδικασία της καθοδηγούμενης ανακάλυψης για να ενεργοποιήσει συγκεκριμένες στρατηγικές, οι οποίες θα υποστηρίξουν την επιτυχία στο Έργο. Μέσω της Προσέγγισης CO-OP, τα άτομα μαθαίνουν πώς να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες τους στο Έργο.

 

Πότε:
 

16-17-18 Νοεμβρίου 2018, 10:00 – 17:00

Follow up: 3 Μαρτίου 2019, 10:00 – 18:00

 

Διάρκεια σεμιναρίου:
 

21 ώρες με break για φαγητό (ελαφρύ γεύμα) και 8 ώρες (follow up)

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
 

  • Εργοθεραπευτές

  • Φοιτητές Εργοθεραπείας (επί πτυχίω)

  • Επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν μία αποτελεσματική προσέγγιση σχετικά με τη βελτίωση της απόδοσης στο έργο.


Τι θα μου προσφέρει:

 

  • Γνώση πάνω σε μία επιστημονικά τεκμηριωμένη πρακτική σχετικά με τη βελτίωση της απόδοσης στο έργο.

  • Κατανόηση των βασικών θεωρητικών αρχών, στις οποίες στηρίζεται η Προσέγγιση CO-OP.

  • Πρακτική εξάσκηση στην Προσέγγιση CO-OP.

 

Χώρος διεξαγωγής:
 

Psychomotor Athens | Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια

 

Πιστοποίηση:


Το σεμινάριο πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Προσέγγισης CO-OP και με την άδεια της International CO-OP Academy™.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εισηγήτριες:

 

Jolien vad den Houten είναι Εργοθεραπεύτρια


Η Jolien vad den Houten είναι Εργοθεραπεύτρια, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Επαγγελμάτων Υγείας (MHPE) καθώς και Καθηγήτρια (Senior Lecturer) στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εργοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Zuyd στη Χέερλεν. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Προσέγγισης CO-OP, μέλος της Ακαδημίας CO-OP™ και του εκτελεστικού συμβουλίου της.

 

 

Rianne Jansens είναι Εργοθεραπεύτρια


Η Rianne Jansens είναι Εργοθεραπεύτρια, Λέκτορας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Εργοθεραπείας και ερευνήτρια στο Centre of Expertise for Innovative Care and Technology του Πανεπιστημίου Zuyd στη Χέερλεν. Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Προσέγγισης CO-OP και μέλος της Ακαδημίας CO-OP™.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:  https://psychomotor-athens.gr/   και στο τηλέφωνο 2108100508

 


Χορηγός επικοινωνίας σεμιναρίου CO-OP Workshop in Athens

 

nevronas.gr logo

 


Διαβάστε ακόμη...

 

 

05/06/2018